Administrasjonen i Stavanger Svømmeklubb

aage olsen stavanger svommeklubb

Åge Olsen

Mobil: 971 25 981
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

vanja ssk

Ivanka Moralieva
Kontor- og administrasjonsmedarbeider

Mobil: 911 79 989

ssk finn zachariassen

Finn Zachariassen
Sportssjef

Mobil: 920 28 992
Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Svømmeskolen i Stavanger Svømmeklubb

Monica Martinsen
Avdelingsleder svømmeskolen/
svømmeskoleansvarlig

Mobil: 482 03 405

ssk danute vaitkiene

Danuté Vaitkiené
Fagleder Svømmeskolen

Mobil: 998 61 246

Ved spørsmål vedrørende
svømmekurs, kontakt oss på:

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobil: 41 41 60 62 (mellom kl. 08.00 - 16.00)

For påmelding til svømmekurs:

Sportsavdelingen i Stavanger Svømmeklubb

Elite gruppene

ssk finn zachariassen

Finn Zachariassen
Sportssjef
Trener Elite 1 og Elite 2

Mobil: 920 28 992

ivar flaaten ssk

Ivar Flaten
Trener Elite 1 og Elite 2